Over Hekezen montagetechniek

Hekezen montagetechniek voert projecten van a tot z uit op basis van uw specifieke wensen. Kenmerkende zaken zijn daarbij: duurzaamheid, esthetiek, flexibiliteit en (kosten)efficiëntie.

Duurzaam:
Het gebruik van duurzame en innovatieve materialen met respect voor mens en milieu.

Estetisch:
In iedere gewenste vorm, kleur, materiaal of profiel. Wij maken uw wensen waar.

Flexibel en efficiënt:
Op basis van onze ervaring en kennis, zijn wij een partner die altijd met u meedenkt, ook kostentechnisch.

Service en kwaliteit
Wie met ons samenwerkt, verzekert zich van een betrouwbare en haalbare planning.
Niet alleen tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsperiode voelen wij ons verantwoordelijk voor de kwaliteit. Ook na oplevering van een project loopt onze service door. Op verzoek kan deze worden verlengd en uitgebreid met een dakbeheer- en onderhoudscontract. Met onze calamiteiten-service zijn wij 24/7 beschikbaar in geval van nood.

Specifieke eisen? Wij leveren maatwerk.
Voor alle denkbare dak-, gevel- en wandconstructies biedt Hekezen montagetechniek een totaalpakket. Van ontwerp tot afwerking. Nieuwbouw of renovatie, met zekerheid en duurzaamheid op de lange termijn. Door het grote aanbod van materialen waarmee kan worden gewerkt, kunnen daken en gevels worden aangepast aan de meest specifieke eisen. Denk hierbij aan technische en verzekeringseisen, maximale belasting, brandwerendheid, akoestiek, isolatie en waterdichtheid, maar ook esthetische eisen, zoals kleur, vorm, materiaalgebruik of profiel.